Molinó anyag

Molinó anyag

A megfelelő molinó anyag a PVC alapú ponyva, amely több súlyban és minőségben van forgalomban. Alapestben cégünk a 510 grammos molinó anyag felhasználása mellett dönt, mely minőségben megfelel a kül,- és beltéri felhasználásra egyaránt. 

A molinó egy feszített offline marketing eszköz, melyet leginkább hirdetési célra használunk. A megfelelő molinó anyag kiválasztása esetén szinte bármekkora hirdetési felület készíthető, mely időtálló reklámfelület lehet az Ön számára. A molinó anyag alap mérete 320-500 cm, de szükség esetén nagyobb reklámeszköz nyomtatását is vállaljuk, mely esetben a ponyvák szinte láthatalan hegesztéssel kapcsolódnak egymáshoz.


Kérjen árajánlatot molinó készítésre!

Amennyiben gyorsan és egyszerűen szeretne árajánlatot, kérje azt online, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken.

A molinó anyag minőségbeli csoprtosítása

A PVC ponyvákat, mint hirdetési felületeket a molinó anyag minősége szerint, rövid,- és hosszú távú reklámfelületként használhatjuk. A molinó anyag két féle lehet, laminált, illetve öntött alapanyag. A laminált PVC alapanyagú molinó rövid távú használatra, (pl: egy -egy rendezvény, kiállítás, új üzlet nyitásának reklámozására) továbbá beltéri használatra javasolt. Hiszen a laminált molinó anyag kültéri alkalmazás során nagy hidegben megkeményedik, ezáltal berepedezik, elszakad. Kültéri használatra, hosszú távú reklámozás esetén a strapabíró tulajdonságokkal rendelkező, öntött molinó anyag rendelését javasoljuk. Az öntött alapanyag poliészter hordozó textil betétének köszönhetően hajlékonyabb marad, nem keményedik meg, felülete jól bírja a hideget, és az esetleges széllökésektől sem szakad el, vagy repedezik be. A molinó anyaga miatt nagyon egyszerűen kezelhető, hiszen hajlékony, könnyen feltekerhető, így szállítása illetve felhelyezése gyorsan megoldható. A molinó anyag és a digitális technikával készült embléma rendkívül tartósak, ebből adódóan számtalanszor felhasználható hirdetési eszköz.  Mind a molinó anyag, mind a nyomtatott logó az időjárás viszontagságainak abszolút ellenáll, az öntött anyagú molinó kültéren akár 3-4 éves élettartamú! 

A molinó anyag megjelenése emblémázása szerint

A molinó megjelenése szerint egy oldalas, vagy mindkét oldalon logóval ellátott reklámhordozó lehet. A Frontlit molinó anyag egy oldala (azaz a frontja) nyomtatható, és ez a ponyvatípus nem átvilágítható. Alapvetően kültéri felhasználásra javasoljuk. A nyomtatásra használt molinó anyag alapszíne fehér, de több különböző alapszínekben kapható. A fehér molinó anyag lehetővé teszi a tökéletes színvilág megjelenítését. A mindkét oldalon grafikával ellátott molinó anyag más szövéssel készül. Ebben az esetben a PVC alapanyagot speciális fényzáró réteggel gyártják, melynek köszönhetően a molinóra nyomtatott embléma még erős napsütésben sem látszik át a túloldalra. Ez a speciális fényzáró réteggel készült molinó anyag használata indokolt pl. úttestek fölé kifeszített reklámponyvák esetén.

A PVC reklámponyva a műanyag alapú molinók között a legelterjedtebb alapanyag. A molinó anyagok tulajdonságai közötti különbségeket a szálak száma, az anyag szövése és hengerelési típusuk határozza meg.

A molinó anyagok felhasználási jellemzői

- rugalmas, flexibilis,hajlékony, feszített

- 300 DPI (plakát minőség) nyomtatható

- 720 DPI (fotó minőség) nyomtatható

- alapesetben 500 cm nyomtatási szélességű, de ez növelhető

- UV festékkel, vagy oldószeres festék felhasználásával

- 3-5 év kültéri garancia vállalással készül

 

Molinó nyomtatásTudjon meg többet a molinó nyomtatásról

Tudjon meg többet a molinó nyomtatás technikai feltételeiről, lehetőségeiről.

Molinó referenciáinkMolinó referenciáink

Nézze meg eddig elkészült molinó referenciáinkat.